Climate Change & Blue growth e-learning course (ALB)

By admin on October 20, 2020 0 Comments

  • Version
  • Download 0
  • File Size 6.88 MB
  • File Count 1
  • Create Date October 20, 2020
  • Last Updated October 21, 2020

Climate Change & Blue growth e-learning course (ALB)

Të japë një panormaë të qartë për mënyrën sesi aktivitetet njerëzore po ndryshojnë klimën në nivel global

Të diskutohet mbi evolucionin historik të ndryshimeve klimatike, çfarë rezervon eardhmja dhe pse rritjet në temperaturat mesatare globale ndikojnë në komunitetet dhe ekosisteme

Të theksojë rolin e aksioneve të ndërmarra nga komuniteti botëror për adresimin eproblematikës së ndryshimeve klimatike.

Të prezantojë sistemet kryesore botërore për menaxhimin e deteve dhe oqeaneve.

Comments are closed.